Semifinal för Djelassi imorgon

27 oktober 2016  |  Eva Hedman

Zina Djelassi har hittat formen fint i detta kickboxnings-EM och gick även idag segrande ur matchen med siffrorna 3 – 0. Motståndaren Ece Cakir från Turkiet hade inte mycket att sätta emot, och Djelassi är nu klar för semifinal.

Det var en mycket målmedveten och taggad Zina Djelassi som klev upp i ringen idag. Hon drev tempot i matchen från start och redan 15 sekunder in i rond ett fann hon sitt favoritavstånd och nyttjade det väl.

I andra ronden lade Djelassi i en växel till, blev mer och mer dominant, och lade dessutom till huvudsparkar som en del av sin arsenal. Samtidigt blev motståndaren Eca Cakir tröttare och tröttare, och tappade både distans och timing.

Rond tre fortsatte likadant med ännu fler sparkar och fina kontringar mot Cakirs tekniker, och slutresultatet blev seger med 3-0 till Zina Djelassi. Imorgon väntar semifinal.

 

Fotograf och korrespondent på plats: Jörgen Jönson

1
5
4