SMMAF startar samarbete med BRIS

Svenska MMA-förbundet och BRIS inleder ett samarbete i syfte att fånga upp och nå ut till fler unga killar.
– Vi är övertygade om att vi, genom våra föreningar, ledare och utövare har en unik möjlighet att tillsammans med BRIS nå personer i behov och få till en dialog, säger Jesper Gunnarsson, ordförande för MMA-förbundet, i ett pressmeddelande.

15 januari 2019  |  Jonathan Broberg

Samarbetet innebär att BRIS kommer att medverka vid event och tävlingar som SMMAF arrangerar. SMMAF kommer också få tillgång till utbildning från BRIS om barnets rättigheter och barnkonventionen.
– Vi vet att även killar har behov av stöd kring svårigheter i livet, och därför jobbar vi för att nå ut i sammanhang där vi vet att unga killar samlas. Att få möjligheten att samarbeta med SMMAF och därigenom komma in på den stora arenan som MMA-sporten är känns fantastiskt, säger BRIS generalsekreterare Magnus Jägerskog, enligt pressmeddelandet.

MMA-förbundets ordförande Jesper Gunnarsson säger så här om samarbetet.
– Att en organisation som BRIS ser värde i ett samarbete med Svenska MMA Förbundet är ett väldigt viktigt kvitto på våra funktioner, infrastruktur och sportens roll i Sverige.
– Vi är övertygade om att vi, genom våra föreningar, ledare och utövare har en unik möjlighet att tillsammans med BRIS nå personer i behov och få till en dialog.

Mer information, se smmaf.se.

 

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

0
0
0