Leo Eshagi föll i kvartsfinalen mot regerande världsmästaren

Leo klev in i kvartsfinalen mot Oleksandr Ukrainets från Ukraina.

24 oktober 2019  |  Annie Carriage

Leo mötte en kvick ukrainare som direkt satte ett högt tempo där Leo hängde med bra. Ukrainaren har parallellt en proffskarriär och hade en aggressiv stil men hårda kroppslag. Leo svarade med knän och bra boxning men ukrainaren hade något längre slagserier och var ständigt i rörelse och kunde till viss del undvika Leos offensiva attacker. Leo forcerade i slutskedet och matchen jämnades ut efter hoppknä och ett träffsäkert snurrslag. Resultatet var mycket jämnt, endast en träff skilde de åt när gonggongen gick. Tyvärr var det ukrainaren som stod för den extra träffen och blev den som tog hem segern och platsen i semifinalen.

Med detta är svenskarnas deltagande i VM över för denna gång, senare i november avgörs VM för kickboxarna som tävlar i KL och LK. 

Text: Annie Bondefelt
Foto: Emma Ankargren

Lämna en kommentar

Du måste varainloggad för att skriva en kommentar

1
5
4