Utbildning

 

Tränarutbildning

Nedan finns datum, ort samt anmälningslänk för kommande utbildningar. Utbildningstillfällen publiceras varefter de är bekräftade. Mer information får du genom att trycka på länken för anmälan.

Observera att när två utbildningar, till exempel Steg 1 och Steg 2, arrangeras parallellt kan en deltagare endast delta i en av utbildningarna per tillfälle. För deltagande i Steg 2 krävs genomförd Steg 1 och för deltagande i Steg 3 krävs genomförd Steg 2.

Tränarutbildningar 2019

——————–

31/8 – 1/9, sista anmälan 31/7
Tränarutbildning Steg 1, Visby
>> Anmälan Steg 1 Visby

5 – 6/10, sista anmälan 4/9
Tränarutbildning Steg 1
, Bosön, Stockholm
>> Anmälan Steg 1 Bosön

5 – 6/10,
sista anmälan 4/9
Tränarutbildning Steg 2, Bosön, Stockholm
>> Anmälan Steg 2 Bosön


Fler datum/orter publiceras varefter de är bekräftade.

——————–

Kursplaner
Kursplaner finns i dokumentbanken.

Kursavgifter
Tränarutbildning steg 1 – 2000 kr/deltagare
Tränarutbildning steg 2 – 2200 kr/deltagare
Tränarutbildning steg 3 – 4400 kr/deltagare

MotoriQ – Physical literacy

MotoriQ är ett utbildnings- och utvecklingsprojekt med syfte att säkerställa en hög kvalité på barn- och ungdomsverksamheten inom Svenska Budo & Kampsportsförbundets idrotter. Mer information om MotoriQ och aktuella utbildningstillfällen finns här.

Nationellt godkänd idrottsutbildning

För den som vill kombinera studier med elitidrott på gymnasiet finns Nationellt godkänd idrottsutbildning (NIU).

NIU – Armbrytning
Luspengymnasiet Storuman

NIU – Muaythai
Kalmar Fria Läroverken 
-> Mer info Svenska Muaythaiförbundet

Dubbla karriärer

Sport Campus Sweden
Sport Campus Sweden (SCS) är först i Sverige med att erbjuda sportsliga villkor för dig som tänker kombinera en elitidrottssatsning med högskolestudier. Genom samarbeten med kommuner, specialidrottsförbund, högskolor, coacher, idrottsmedicinare, sponsorer med flera – och ett tydligt fokus på dig – kan SCS ge dig rätt stöd på din väg mot medalj och examen.
Läs mer om Sport Campus Sweden på www.sportcampussweden.se.

Riksidrottsuniversitet
Sverige behöver stärka möjligheterna för elitidrottare att kombinera sitt elitidrottsutövande med högre studier. Utifrån detta har Riksidrottsförbundet utvecklat och etablerat ett system för att kombinera utbildning och elitidrott genom riksidrottsgymnasier, nationella idrottsutbildningar och riksidrottsuniversitet (RIU). 

Idrottens Elittränarutbildning (ETU)

Utvecklingsprogram för vidareutbildning av tränare på nationell eller internationell elitnivå med möjlighet till certifiering som Idrottens elittränare. SISU Idrottsutbildarna inbjuder i samarbete med RF till utvecklingsprogrammet Idrottens Elittränarutbildning. Tränaren skall vara verksam på elitnivå och vara rekommenderad av sitt SF. Med elitnivå menas landslag, riksidrottsgymnasier eller föreningsverksamhet i de högsta divisionerna.

3
5
6