Ansökan om tävlingskort

För att ansöka om tävlingskort så måste du ha giltig svensk foto-legitimation (id-kort, körkort eller pass) alternativt ett nyutskrivet personbevis från Skatteverket. Tävlingskortet kostar 300 kronor och är giltigt i 5 år.
Om du inte har ett svenskt personnummer så går det också bra att ansöka med ett giltigt LMA-kort, notera att giltighetstiden på ditt tävlingskort i så fall är 6 månader. 

Om du redan har ett giltigt tävlingskort och behöver ansöka om ett nytt, t.ex. om ditt kort är borttappat eller snart passerar giltighetstiden, så måste vi först avaktivera ditt befintliga kort innan du kan göra en ny ansökan. 
Skicka ett mail till oss på tavlingskort@budo.se med ditt namn och tävlingskortnummer eller ring 08-714 88 70 (tryck 1 för “Frågor om tävlingskort”) så hjälper vi dig med detta.

För att du ska få ditt tävlingskort i tid så är det viktigt att du också ansöker om ditt tävlingskort i god tid före din match. Ansökan behandlas i normala fall inom 5 arbetsdagar men i vissa fall, t.ex. som vid hög belastning, kan hanteringstiden uppgå till som mest 2 veckor.
Tänk på att det inte bara är du som drabbas om du inte hinner få ditt tävlingskort i tid – din motståndare får så klart också sin match inställd.

Du kan välja att betala med kort, via Swish 123-510 93 19 eller till vårt Plusgiro 61 21 20 – 6. Om du betalar med Swish eller Plusgiro så anger du personnummer i meddelandet och bifogar en bild på betalningskvittensen i din ansökan eller maila den till tavlingskort@budo.se tillsammans med ditt namn och preliminära tävlingskortnummer. 

Tävlingskortet skickas ut med vanlig post till den adress som är angiven i ansökan, leveranstid är enligt Postnord 1-3 arbetsdagar. 
Om du inte är folkbokförd på den adress du anger i ansökan så måste du ange namnet på den person som är folkbokförd där under “C/O Adress”.

Notera att det fysiska kortet utan undantag måste medtas till tävling, det går alltså inte att istället uppvisa intyg eller bild på tävlingskortet. 

Fyll i formuläret nedan:

Fyll i ditt personnummer i formatet ÅÅMMDDNNNN (10 siffror). Om du har ett tävlingskort sedan tidigare måste vi avregistrera det innan du kan ansöka om ett nytt. Kontakta SB&K via carl@budo.se eller på telefon 08-714 88 70.

S

Fyll i ditt samordningsnummer från migrationsverket. Samordningsnumret hittas under bilden på ditt LMA-kort.
Om du har ett tävlingskort sedan tidigare måste vi avregistrera det innan du kan ansöka om ett nytt. Kontakta SB&K via info@budokampsport.se eller på telefon 08-714 88 70.

Fyll i ditt postnummer i formatet XXX XX. T.ex. 211 21

Ange ditt telefonnummer utan mellanslag eller bindestreck. T.ex. 081234567

Fältet söker automatiskt fram din klubb från registret. Välj sedan klubben i listan.

Här laddar du upp foto, kopia på fotolegitimation samt en kopia på ditt kvitto för inbetalningen. Dessa måste skickas upp via hemsidan och kan alltså inte längre kompletteras via brev.

Filnamn:

Filstorlek:

Om du är under 18 år gammal behöver du målsmans underskrift. Blanketten som ska fyllas i hittar du här. Efter att du fyllt i den antingen fotograferar eller skannar du blanketten och laddar upp den här.

OBS! Det är viktigt att bilden du skickar in enbart visar ditt ansikte framifrån (i stil med ett passfoto).

Filnamn:

Filstorlek:

Fotografera eller skanna in giltigt körkort, pass eller annan fotolegitimation på sökande och ladda upp här. Det går även bra med personbevis.

Filnamn:

Filstorlek:

Fotografera eller skanna in kvittot för inbetalningen från banken. Du kan även få kvittens från din internetbank som PDF (oftast). Ladda upp filen här.

Efter att du skickat din ansökan vidarebefordras du direkt till kassan för att betala för kortet. Vänligen lämna inte sidan under tiden den laddar.
Vi erbjuder inte fakturabetalning.
Payson logo

Härmed intygar jag att ovanstående uppgifter är korrekta och jag tillåter att ni behandlar min ansökan. Jag godkänner med min ansökan att SB&K får behandla mina uppgifter enligt personuppgiftslagen (GDPR).
Du ger ditt samtycke genom att ansöka om tävlingskort på webben. Om du vill avböja information eller annan hantering enligt ovan, meddela Svenska Budo & Kampsportsförbundet skriftligen eller i din anmälan.

 

51
43
52