Kontakta Förbundsstyrelsen

Ordförande

 • 0705-505516
  08-6040010

  Budo & kampsportsbakgrund: Tränat och instruerat aikido sedan början på 1970-talet, även aktiv inom iaido nästan lika länge. 

  Bakgrund inom förbundet: Många års arbete inom aikido (bland annat som ordförande för aikidosektionen). Han har även varit ordförande för kendosektionen ett par år. Senaste uppdraget i förbundsstyrelsen var som informationsansvarig. Även f.d. vice ordförande i Internationella Aikidoförbundet. 

  Yrke: Författare och journalist
  Mål och vision: Vill stimulera kreativiteten i förbundsarbetet. Vill arbeta för att våra idrotter ska få den plats i medierna och idrottsvärlden som motsvarar den betydelse de har hos så många människor.

Vice ordförande

 • 0709-986818

  Vice ordförande

  Budo- och Kampsportsbakgrund 

  Började träna jiu-jitsu och Judo hos Kurt Durewall 1980. Därefter blev det kyukoshin från 1984 och kick- och thaiboxning från året därpå. Åkte sommaren 1995 som första svensk till USA för att träna shootfighting/MMA. Har tävlat både som amatör (ISFA världsmästare 1999) och MMA-proffs (8-1 i record). Har svart bälte i BJJ och som coach rest med svenska landslaget i thaiboxning under sex år.

  Bakgrund inom förbundet
  Grundade såväl Svenska Shootfighting Förbundet som Svenska MMA Förbundet och var drivande i att få in dessa idrotter i SB&K. Arbetade även aktivt med inträdet för muay thai och submission wrestling. Satt som ordförande för den kampsportssektionen i SB&K under några år och var sedan med och utarbetade den nya förbundsstrukturen som klubbades på stämman 2009. Ombads senare samma år att komma tillbaka till förbundsstyrelsen och suttit sedan dess. Grundade det Internationella MMA Förbundet 2012 och satt även som dess ordförande det första ett och halvt åren.

  Yrke
  Driver Fighter Centre i Göteborg.

  Mål och vision
  Ser sig som en representant medlemmarna och arbetar alltid hårt för att vägval och fattade beslut skall vara i linje med deras vilja. Har en stark övertygelse om kampsportens positiva verkan både för folkhälsan och som integrerande kraft. Arbetar för ett starkt förbund som kan stödja anslutna föreningar och profilera kampsporten, men som även kan vara en positiv kraft och göra skillnad i samhället i stort.

Förbundskassör

 • 0707-239933

  Förbundskassör och styrelseledamot

Utbildningsansvarig

 • 0705-540904

  Budo- och Kampsportsbakgrund
  Tränat Kyokushin sedan slutet av 80-talet. Varit tränare sedan tidigt 90-tal.

  Bakgrund inom förbundet
  Har engagerat sig i förening och stilorganisation sedan mitten av
  90-talet. Har jobbat med utbildningar som utbildare i förbundet sedan 2002
  och som ordförande i utbildningskommittén sedan 2010. Är även
  styrelseledamot i Kyokushinförbundet.

  Yrke: Idrottslärare på ett elitidrottsgymnasium

  Mål och vision
  Vill verka för att förbundet har ett brett och attraktivt
  utbildningskoncept som tilltalar alla förbundets idrotter. Visionen är att
  bidra till förbundets utveckling genom utbildning av tränare, instruktörer
  och klubbledare.

Mångfaldsansvarig

 • 0707-336466

  Mångfaldsansvarig.

  Budo & kampsportsbakgrund
  Tränat ju jutsu sedan 1991 och tävlade på nationell och internationell nivå 2003-2010. Har även i perioder tränat karate, judo och brasiliansk jiu jitsu för att utvecklas i ju jutsu.

  Bakgrund inom förbundet
  Suttit som informationsansvarig ledamot i Svenska ju jutsufederationen sedan 2010.

  Yrke: Frilansjournalist, samt träningscoach på Friskis&Svettis

  Mål och vision
  Jag vill att en sann bild av kampsporten sprids utåt i media och till människor. Jag vill att kampsporten ser nyttan av varandra i ett stort förbund och nyttjar varandras kunskap och erfarenhet. Utöver det vill jag också påverka kampsporten i rätt riktning gällande ett öppet och välkomnande klimat för alla oavsett kön, ålder, funktionsnedsättning, etnicitet eller sexuell läggning.

Övriga ledamöter

 • 0
 • 0
 • 0