Kontakta Förbundsstyrelsen

Ordförande

 • 0705-505516
  08-6040010

  Budo & kampsportsbakgrund: Tränat och instruerat aikido sedan början på 1970-talet, även aktiv inom iaido nästan lika länge. 

  Bakgrund inom förbundet: Många års arbete inom aikido (bland annat som ordförande för aikidosektionen). Han har även varit ordförande för kendosektionen ett par år. Senaste uppdraget i förbundsstyrelsen var som informationsansvarig. Även f.d. vice ordförande i Internationella Aikidoförbundet. 

  Yrke: Författare och journalist
  Mål och vision: Vill stimulera kreativiteten i förbundsarbetet. Vill arbeta för att våra idrotter ska få den plats i medierna och idrottsvärlden som motsvarar den betydelse de har hos så många människor.

Övriga ledamöter

 • Budo & Kampsportsbakgrund: Har erfarenhet från flera olika kampsporter sedan 1986, men är främst engagerad i ju-jutsu där han verkar som instruktör och domare.

  Bakgrund inom Förbundet: Har arbetat inom idrottsrörelsen tidigare, bl.a. inom skytterörelsen (bitr.generalsekr. 2006 i dåvarande Pistolskytteförbundet), men har inte tidigare haft någon position inom SB&K.

  Yrke: Jurist

  Mål & Vision: Målsättningen är att underlätta för förtroendevalda och engagerade i underförbunden att hitta de rätta verktygen för att utveckla och bedriva sina respektive verksamheter. En vision är ett ökat informationsutbyte mellan utövare och förbund å ena sidan, och allmänheten och näringsliv å andra sidan för en ökad förståelse och ett ökat intresse för idrotterna och därmed ökad stabilitet och tillväxt i föreningarna runt om i landet.

 • 0707-336466

  Budo & kampsportsbakgrund
  Tränat ju jutsu sedan 1991 och tävlade på nationell och internationell nivå 2003-2010. Har även i perioder tränat karate, judo och brasiliansk jiu jitsu för att utvecklas i ju jutsu.
  Bakgrund inom förbundet
  Suttit som informationsansvarig ledamot i Svenska ju jutsufederationen sedan 2010.
  Yrke: Frilansjournalist, samt träningscoach på Friskis&Svettis
  Mål och vision
  Jag vill att en sann bild av kampsporten sprids utåt i media och till människor. Jag vill att kampsporten ser nyttan av varandra i ett stort förbund och nyttjar varandras kunskap och erfarenhet. Utöver det vill jag också påverka kampsporten i rätt riktning gällande ett öppet och välkomnande klimat för alla oavsett kön, ålder, funktionsnedsättning, etnicitet eller sexuell läggning.

 • Budo- och kampsportsbakgrund
  Har tränat kampsport i ca 16 år, graderad till svart bälte 2 dan i traditionell jujutsu och lila bälte i brasiliansk jujutsu ( bjj). Tävlar aktivt i både submisson wrestling och bjj med fina medaljer från Fila-VM, Pan Americans bjj och NoGi Worlds. Har även haft äran att tävla i Combat Games i Kina.
  Bakgrund inom förbundet
  Styrelsemedlem i BJJ-förbundet sedan 3 år tillbaka. Blev vald till SB&K:s styrelse första gången år 2010. Har jobbat och praktiserat på budokansliet.
  Yrke: kriminalvårdare.
  Mål och vision
  Vill jobba för att alla våra kampsporter ska vara väletablerade och erkända i samhället. Jag vill också utveckla ungdomsaktiviteter och förstärka integrationsarbete i vårt förbund.

 • 0705-540904

  Budo- och Kampsportsbakgrund
  Tränat Kyokushin sedan slutet av 80-talet. Varit tränare sedan tidigt 90-tal.
  Bakgrund inom förbundet
  Har engagerat sig i förening och stilorganisation sedan mitten av
  90-talet. Har jobbat med utbildningar som utbildare i förbundet sedan 2002
  och som ordförande i utbildningskommittén sedan 2010. Är även
  styrelseledamot i Kyokushinförbundet.
  Yrke: Idrottslärare på ett elitidrottsgymnasium
  Mål och vision
  Vill verka för att förbundet har ett brett och attraktivt
  utbildningskoncept som tilltalar alla förbundets idrotter. Visionen är att
  bidra till förbundets utveckling genom utbildning av tränare, instruktörer
  och klubbledare.

Förbundsstyrelsen

 • 0709-121100

  Förbundskassör och styrelseledamot

 • 2
 • 1
 • 0
 • En medalj
 • En medalj
 • En medalj