2015-03-28, 23:16

 

Ännu ett år har gått och hylla de som hyllas bör! I Berns anrika lokaler samlades Sveriges kampsportselit för att ta del av branschens framgångssaga och den sjätte upplagan av Kampsportsgalan.

Årets konferencierer bestod av den charmanta kampsportsfantasten och programledaren Thabo Motsieloa och den glittrande Susanne Rönnqvist Ahmadi...

2015-03-27, 18:24


Är ett av Sveriges största medaljhopp när EM i jodo kommer till Jespers hemstad Falkenberg i höst. Och undra på det. Jesper har varit en veritabel medaljmaskin de senaste åren och 2014 var inget undantag.

 
Till Kampsportsgalan på Berns salonger i Stockholm i morgon är Jesper Waldestål nominerad i kategorin Folkets pris - guldtsuban.

...

2015-03-27, 18:11


Anders Pettersson är Sveriges genom tiderna högst graderade i shorinji kempo och har haft ett bra 2014. Hans mjuka, vackra tekniker känns verkligen igen och det har inte enbart imponerat i de östra delarna av världen.

 
Till Kampsportsgalan på Berns salonger i Stockholm i morgon är Anders Pettersson nominerad i kategorin Årets traditionella...

2015-03-27, 17:50


Michael Söderkvist är en av svensk kyokushins allra största profiler, som är en strålande ledartyp. Innovatör, entreprenör och fortfarande otäckt skarp i sina tekniker.

 
Till Kampsportsgalan på Berns salonger i Stockholm i morgon är Michael Söderkvist nominerad i kategorin Årets traditionella utövare.

En extra röst om Michael...

2015-03-27, 17:21


Efter den stenhårda titelmatchen mot Jon Jones förväntade sig många ett sprakande 2014 från ”The Mauler”. Det började lysande med en stark seger i London mot lurige britten Jimi Manuwa, men där stannade tyvärr tävlingsåret och Alex fick ägna stora delar av 2014 med rehabilitering.

 
Till Kampsportsgalan på Berns salonger i Stockholm i...

2015-03-27, 16:07


”Kenta” Hammarström är en av Sveriges mest innovativa och kompetenta BJJ-ledare och är också urkraften bakom storklubben Prana BJJ i Stockholm. Klubben ligger i framkant både vad gäller tävling och i sociala aspekter, och Kenta är givetvis en av de bärande ledarna.

 
Till Kampsportsgalan på Berns salonger i Stockholm i morgon är Kenta...

2015-03-27, 15:50


Paret Lars och Lena Carlberg har länge tränat jodo och paret anses vara något av pionjärer för idrotten. Carlbergarna tränar den traditionella delen av jodo, som inte innehar tävlingsmoment och gör det fortfarande med en frenesi , passion och energi som smittar av sig.

 
Till Kampsportsgalan på Berns salonger i Stockholm i morgon är paret...

2015-03-27, 13:02


Max Lindblad tillhör kanske inte de allra mest mediaexponerade kampsportsprofilerna, men har lite i skymundan vuxit ut till en sevärd BJJ-profil, som alltid bjuder på spektakulära matcher.

 
Till Kampsportsgalan på Berns salonger i Stockholm i morgon är Max Lindblad nominerad i kategorin Folkets Pris - guldtsuban.

Så här säger han...

2015-03-27, 11:59

Inför stämman på lördag presenterar valberedningen idag sitt förslag till förbundsstyrelse. I år har det kommit in fler nomineringar än på länge.
   - Vi hade många kompetenta kandidater att välja mellan och vi kan nu presentera ett förslag som innehåller både kontinuitet och förnyelse. Dessutom är vi glada att vi kan presentera ett...

2015-03-26, 18:32


Det idrottsliga nyförvärvet till Svenska Budo & Kampsportsförbundet HEMA blir årets uppvisningsidrott vid Kampsportsgalan på lördag.
   - Det känns fantastiskt stort att få visa upp HEMA på Kampsportsgalan, säger Anders Linnard till budokampsport.se, som är en av två som visar HEMA på lördag.


HEMA är det senaste idrottsliga...

  • 2
  • 1
  • 0
  • En medalj
  • En medalj
  • En medalj