Två veckor kvar att nominera hjältar

“Det är ett erkännande att man är engagerad” och “Jag är jätteglad och jättehedrad” sa de som vann utmärkelserna Årets Ledare och Årets Idrotts-prestation2007. Nu är det dags att lyfta fram förbundets fantastiska ledare och utövare. Senast den 31 december ska nomineringarna skickas till kansliet. Har någon inspirerat dig extra mycket i år? tacka med en nominering!

25 november 2008  |  Tony Svensson

“Det är ett erkännande att man är engagerad” och “Jag är jätteglad och jättehedrad” sa de som vann utmärkelserna Årets Ledare och Årets Idrotts-prestation2007. Nu är det dags att lyfta fram förbundets fantastiska ledare och utövare. Senast den 31 december ska nomineringarna skickas till kansliet. Har någon inspirerat dig extra mycket i år? tacka med en nominering!

51
43
52