Boka hotellrum inför stämman nu!

Det är på förbundsstämman som medlemmarna i Svenska Budo & Kampsportsförbundet har chansen att säga sitt. Där stakas framtiden ut och de viktiga diskussionerna om vad vi vill och vart vi är på väg har sin plats. I år som så många gånger förr är det på Sheraton Hotell nära centralstationen i Stockholm. Förmiddagen är det sektionernas årsmöten och efter lunch förbundsstämma. Det blir också uppvisningar och utställningar.

9 december 2008  |  Tony Svensson

Det är på förbundsstämman som medlemmarna i Svenska Budo & Kampsportsförbundet har chansen att säga sitt. Där stakas framtiden ut och de viktiga diskussionerna om vad vi vill och vart vi är på väg har sin plats. I år som så många gånger förr är det på Sheraton Hotell nära centralstationen i Stockholm. Förmiddagen är det sektionernas årsmöten och efter lunch förbundsstämma. Det blir också uppvisningar och utställningar.

51
43
52