Här är några av förbundets hjältar

Varje år på förbundsstämman uppmärksammas några av dem som gjort särskilt stora insatser i förbundet. En person får utmärkelsen Årets Idrottsprestation, för framgångar under det gångna verksamhetsåret, och en annan Årets Idrottsledare. I år är nio personer nominerade till årets Idrottsprestation och fyra till Årets Idrottsledare. Två av dem kommer att få ära och 10.000 kronor den 21 mars.

5 februari 2009  |  Tony Svensson

Varje år på förbundsstämman uppmärksammas några av dem som gjort särskilt stora insatser i förbundet. En person får utmärkelsen Årets Idrottsprestation, för framgångar under det gångna verksamhetsåret, och en annan Årets Idrottsledare. I år är nio personer nominerade till årets Idrottsprestation och fyra till Årets Idrottsledare. Två av dem kommer att få ära och 10.000 kronor den 21 mars.

5
13
16