Tre nya idrotter i förbundet

En av de större förändringarna på årets förbundsstämma var att antalet idrotter ökade från 20 till 23. En idrott var helt ny och har stått utanför förbundet. Det var muay thai (thaiboxning) som sökte in för tredje gången och denna gång blev godkänd. Två idrotter har tidigare funnits i förbundet som stilar; nämligen brasiliansk jiu-jitsu och kyokushin. Sedan i lördags betraktas de som egna idrotter och har bildat egna underförbund.

23 mars 2009  |  Tony Svensson

En av de större förändringarna på årets förbundsstämma var att antalet idrotter ökade från 20 till 23. En idrott var helt ny och har stått utanför förbundet. Det var muay thai (thaiboxning) som sökte in för tredje gången och denna gång blev godkänd. Två idrotter har tidigare funnits i förbundet som stilar; nämligen brasiliansk jiu-jitsu och kyokushin. Sedan i lördags betraktas de som egna idrotter och har bildat egna underförbund.

51
43
52