Tiden ute att ansöka från Idrottslyftet

Idrottslyftet är ett stöd för idrottsföreningar att satsa på barn och ungdomar. I torsdags var sista dagen för förbundets klubbar att ansöka om pengar till sina projekt för barn och unga från idrottslyftet. Ansökningarna forsade in och det blev sammanlagt drygt 200 om allt från att utbilda ledare, ta fram informationsmaterial, arrangera prova-på-dagar, köpa träningsredskap eller mattor och starta barngrupper.

22 juni 2009  |  Tony Svensson

Idrottslyftet är ett stöd för idrottsföreningar att satsa på barn och ungdomar. I torsdags var sista dagen för förbundets klubbar att ansöka om pengar till sina projekt för barn och unga från idrottslyftet. Ansökningarna forsade in och det blev sammanlagt drygt 200 om allt från att utbilda ledare, ta fram informationsmaterial, arrangera prova-på-dagar, köpa träningsredskap eller mattor och starta barngrupper. Inom kort sätter processen att fördela pengarna igång och målsättningen är att de ska betalas ut i augusti så att projekten ska kunna dra igång till höstterminen. Senast den 15 augusti ska också de föreningar som fick pengar för sina projekt i förra omgången rapportera.

51
43
52