Johan Ingholt till World Games

Johan IngholtJohan Ingholt i sin bronsmatch på VM 2008. Om tre veckor drar World Games igång. Denna gång går tävlingen i Kaohsiung, Taipei och inkluderar bland annat tävlingar i ju-jutsu, karate och wushu. Den ende som ska representera Sverige i ju-jutsu är Johan Ingholt. Han har tagit medalj på de två senaste världsmästerskapen och det var avgörande för att han skulle kvalificera sig.

30 juni 2009  |  Tony Svensson

Johan IngholtJohan Ingholt i sin bronsmatch på VM 2008. Om tre veckor drar World Games igång. Denna gång går tävlingen i Kaohsiung, Taipei och inkluderar bland annat tävlingar i ju-jutsu, karate och wushu. Den ende som ska representera Sverige i ju-jutsu är Johan Ingholt. Han har tagit medalj på de två senaste världsmästerskapen och det var avgörande för att han skulle kvalificera sig. Nu återstår att se om hans ryggskada hinner bli tillräckligt bra för att han ska kunna prestera sitt bästa.

0
0
0