Börja blogga

En ny funktion med den nya hemsidan är att vem som helst kan starta en egen blogg. Den kommer att synas på förstasidan. Att starta en blogg är både enkelt och smidigt, sedan är det upp till dig att få den levande.

2 september 2009  |  Jonathan Broberg

En ny funktion med den nya hemsidan är att vem som helst kan starta en egen blogg. Den kommer att synas på förstasidan. Att starta en blogg är både enkelt och smidigt, sedan är det upp till dig att få den levande.

Svenska Budo & Kampsportsförbundets nya hemsida erbjuder dig som besökare en unik möjlighet att starta din egen blogg. Bloggen kommer att synas på hemsidans förstasida. Tanken med detta är att öka interaktionen samt ge alla som vill möjlighet att komma till tals. Det är dessutom ett utmärkt sätt att sprida lite information om din klubb, din idrott eller ditt tränande.

Så här enkelt är det att starta din blogg:
1) Logga in eller bli medlem på hemsidan
2) Längst upp på hemsidan kommer ett litet adminverktyg som heter ”skapa innehåll”. Då kommer ”blogginlägg” att visas och du är igång.

Hoppas att du får en rolig bloggstund på budokampsport.se. Vid frågor kontakta broberg@budo.se.

51
43
52