Nya ju-jutsuregler för barn och ungdomar

Från och med nu gäller nya tävlingsregler för barn och ungdomar. Efter ett styrelsemöte i Svenska ju-jutsufederationen i somras är ett långt arbete avslutat med att ta fram regler som underlättar tävlingar för såväl arrangörer som för de tävlande.

Under två års tid har diskussioner kring barn- och ungdomstävlingar pågått. Genom ett samarbete mellan ju-jutsufederationen, Nacka Dojo med Rickard Carneborn, Umeå BK med PH Sjöström samt Örebro Kampsportsförening med Christer Andersson har ett nytt regelverk tagits fram.

7 september 2009  |  Jonathan Broberg

Från och med nu gäller nya tävlingsregler för barn och ungdomar. Efter ett styrelsemöte i Svenska ju-jutsufederationen i somras är ett långt arbete avslutat med att ta fram regler som underlättar tävlingar för såväl arrangörer som för de tävlande.

Under två års tid har diskussioner kring barn- och ungdomstävlingar pågått. Genom ett samarbete mellan ju-jutsufederationen, Nacka Dojo med Rickard Carneborn, Umeå BK med PH Sjöström samt Örebro Kampsportsförening med Christer Andersson har ett nytt regelverk tagits fram.

För mer information om vad detta regelverk innebär konkret, klicka här!

 

51
43
52