Resultat från Alive Fight Night

I lördags kväll den 10 oktober avgjordes Alive Fight Night i Arenahallen, Skene, som bjöd på 31 shootfightingmatcher och en thaiboxningsmatch. Spirit Fight Center stod som arrangör för denna deltävling i svenska shootfightingligan.


Det blev en kväll med många bra matcher i högt tempo. Matchmakingen var jämn och nivån på fighterna blev därefter mycket spännande.

13 oktober 2009  |  Jonathan Broberg

I lördags kväll den 10 oktober avgjordes Alive Fight Night i Arenahallen, Skene, som bjöd på 31 shootfightingmatcher och en thaiboxningsmatch. Spirit Fight Center stod som arrangör för denna deltävling i svenska shootfightingligan.

Det blev en kväll med många bra matcher i högt tempo. Matchmakingen var jämn och nivån på fighterna blev därefter mycket spännande.

Fullständiga resultat från matcherna finner ni här.

Text: Jonathan Broberg
 

 

51
43
52