Läger för tjejer attraherade Europa

Dynamix Fighting Sports i samarbete med medlemsklubbarna SKIFT och Nacka Dojo arrangerade den gånga helgen lägre Girls Only 2.Ett läger med influenser från BJJ, Judo och Submission Wrestling.


5 november 2009  |  Jonathan Broberg

Dynamix Fighting Sports i samarbete med medlemsklubbarna SKIFT och Nacka Dojo arrangerade den gånga helgen lägre Girls Only 2.


Ett läger med influenser från BJJ, Judo och Submission Wrestling.

Kampsport engagerar. När lägret Girls Only 2 hölls på Nacka Dojo dök närmare 60 deltagare upp. Vissa hade dessutom tagit sig från länder som England, Holland, Belgien och Finland för att få ta del av träningsupplägget.
   – Det finns tydligen ett stort behov av kampsport för tjejer, det är ju alldeles uppenbart, menar Jonathan Askesjö, en av arrangörerna till budokampsport.se.

Helgen innebar hård träning, många nya intryck och en mängd nya erfarenheter för alla inblandade parter. Lägret, som arrangeras två gånger per år, kommer garanterat att bli en återkommande punkt för många av deltagarna.
   – Det var ett otroligt kul läger. Det var härlig stämning och jag är övertygad om att det kommer bli ännu bättre längre fram, menar Jonathan.

Text: Jonathan Broberg

2
8
10