Medaljer till Sverige i iaido-EM

I Holland avgjordes under helgen EM i iaido. Och precis som under jodons mästerskap, skördade svenskarna en del framgångar.Sverige fortsätter att ta budomedaljer vid stora mästerskap. Även iaidolandslaget lämnar Holland med ett par nya medaljer till samlingen.

23 november 2009  |  Jonathan Broberg

I Holland avgjordes under helgen EM i iaido. Och precis som under jodons mästerskap, skördade svenskarna en del framgångar.


Sverige fortsätter att ta budomedaljer vid stora mästerskap. Även iaidolandslaget lämnar Holland med ett par nya medaljer till samlingen.

Jesper Waldestål, som även tog medalj i jodo, hade ett fint mästerskap. Det hela slutade med en bronspeng i nidan. Men det var inte nog med detta. Sveriges lag lyckades också fint och vann bronset i en turnering där hela 22 länder deltog.

Mike Henry fick utmärkelsen fighting spririt i rokudan.

51
43
52