Kampsportsgalan – premiär på förbundets 50-årsjubileum

Den 20:e mars arrangerar Svenska Budo & Kampsportsförbundet, tillsammans med Nyheter24 och Fighter Magazine, Kampsportsgalan. Det blir en helkväll där våra idrottare, gamla som nya, kommer att belönas för insatser under det gångna året.

2009 blev ett utomordentligt år inom budo och kampsport. Mängder med medaljer vanns vid internationella mästerskap, ett par mästarbälten togs, och mycket annat.

Svenska Budo & Kampsportsförbundet tillsammans med Fighter Magazine och Nyheter24 vill uppmärksamma detta genom en oförglömlig kväll. 

19 januari 2010  |  Jonathan Broberg

Den 20:e mars arrangerar Svenska Budo & Kampsportsförbundet, tillsammans med Nyheter24 och Fighter Magazine, Kampsportsgalan. Det blir en helkväll där våra idrottare, gamla som nya, kommer att belönas för insatser under det gångna året.

2009 blev ett utomordentligt år inom budo och kampsport. Mängder med medaljer vanns vid internationella mästerskap, ett par mästarbälten togs, och mycket annat.

Svenska Budo & Kampsportsförbundet tillsammans med Fighter Magazine och Nyheter24 vill uppmärksamma detta genom en oförglömlig kväll. 
   – Galan blir en del i vårt 50-årsfirande, samtidigt som vi också vill visa våra vinnare för allmänheten. Vi har väldigt många duktiga idrottare inom vårt förbund och det vill vi ta vara på, säger Svenska Budo & Kampsportsförbundets ordförande Stefan Stenudd.

Kampsportsgalan kommer att förgylla kvällen den 20:e mars, samma dag som årsstämman infaller. Galan kommer att hållas på Clarion Hotel Sign vid Norra Bantorget. Dörrarna öppnar klockan 18.30.
   – Vi ville passa på att fira ordentligt när väl hela kampsportsfamiljen ändå är samlad. Vi börjar med årsstämman och sedan går vi över till galan gemensamt.

Nyheter24 är med och arrangerar galan. Grundaren och styrelseordföranden Douglas Roos ser fram emot den 20:e mars.
   – För oss är det självklart, vi är Sveriges yngsta och modernaste nyhetssajt och vår målgrupp kräver att vi aktivt bevakar kampsport. Det är därför vi startat Kampsport24 och det är därför vi satsar på denna gala, säger han.

Också Fighter Magazine är en av medarrangörerna till galan och för chefredaktör Marko Gyllenland är galan ett välkommet initiativ.
   – Fighter Magazine tycker det är viktigt att uppmärksamma kampsport, dess utövare och instruktörer. Att göra det på en kampsportsgala känns helt rätt. Kampsporterna förtjänar att ha en egen gala där man delar ut priser till dem som presterat under det gångna året. Det är en självklarhet att Fighter Magazine som enda kampsportstidning i Sverige är med och arrangerar galan och medverkar till festligheterna när de prestigefulla priserna ska utdelas.      

 Allt om Kampsportsgalan här.

Text: Jonathan Broberg

51
43
52