Nominera din hjälte till Kampsportsgalan

Äntligen är den här. Hemsidan för den första Kampsportsgalan. En sida där du kommer att kunna köpa dina biljetter till festligheterna, men där du också kan nominera din hjälte till ett pris på galan. Till den 16:e februari kommer du att kunna nominera dina hjältar.

3 februari 2010  |  Jonathan Broberg

Äntligen är den här. Hemsidan för den första Kampsportsgalan. En sida där du kommer att kunna köpa dina biljetter till festligheterna, men där du också kan nominera din hjälte till ett pris på galan. Till den 16:e februari kommer du att kunna nominera dina hjältar.

www.kampsportsgalan2010.se. Där har ni den officiella hemsidan för Kampsportsgalan som håll den 20:e mars. Galan blir den första i sitt slag i Sverige någonsin, och kommer att hållas på Clarion Hotel Sign vid Norra Bantorget.

Vill du att just din favorit ska bli nominerad till galan? Ja, då går du själv in på sidan och föreslår din vinnare till galajuryn. Detta kan du göra till den 16:e februari, därefter sammanträder juryn och presenterar sedan galans alla nomineringar.

Så, ta möjligheten och ge just din favorit en ännu större chans att vinna.

All information om Kampsportsgalan här.

51
43
52