130 nomineringar på ett dygn

Intresset för Kampsportsgalan är stort. Det kan konstateras efter att galans hemsida publicerades under gårdagen. Nomineringsförfarandet till juryn är stekhett. 130 förslag på vinnare till galan har redan inkommit, och hela tiden fortsätter intresserade att anmäla sina favoriter.

5 februari 2010  |  Jonathan Broberg

Intresset för Kampsportsgalan är stort. Det kan konstateras efter att galans hemsida publicerades under gårdagen. Nomineringsförfarandet till juryn är stekhett. 130 förslag på vinnare till galan har redan inkommit, och hela tiden fortsätter intresserade att anmäla sina favoriter.

Det går att nominera fram till den 16:e februari. Den 18:e presenteras de budo- och kampsportare som har chans att kamma hem något av priserna på Kampsportsgalan i mars.

Vill du nominerade just din personliga favorit, klicka här!

All information om Kampsportsgalan här.

5
13
16