Här släpps galabiljetterna

Intresset för Kampsportsgalan har varit stort. På fredag (imorgon) klockan 10.00 släpps de åtråvärda biljetterna till årets stora kampsportsfest, där vi tillsammans i kampsportsfamiljen ska hylla 2009 års främsta prestationer.

11 februari 2010  |  Jonathan Broberg

Intresset för Kampsportsgalan har varit stort. På fredag (imorgon) klockan 10.00 släpps de åtråvärda biljetterna till årets stora kampsportsfest, där vi tillsammans i kampsportsfamiljen ska hylla 2009 års främsta prestationer.

Kampsportsgalan kommer att hållas på moderna Clarion Hotel Sign den 20:e mars i Stockholm. Klara som prisutdelare är bland andra forne världsmästaren i boxning George Scott och Riksidrottsförbundets ordförande Karin Mattsson Weijber.

Galan kommer att bestå av en trerätters middag, uppträdanden och uppvisningar. Biljetterna kommer att släppas klockan 10.00 imorgon, fredag.

Boka din plats till galan här!

 

All information om Kampsportsgalan här.