Kallelse till förbundsstämman den 20:e mars

Det är på förbundsstämman som medlemmarna i Svenska Budo & Kampsportsförbundet har chansen att säga sitt. Där stakas framtiden ut och de viktiga diskussionerna om vad vi vill och vart vi är på väg har sin plats.

17 februari 2010  |  Jonathan Broberg

Det är på förbundsstämman som medlemmarna i Svenska Budo & Kampsportsförbundet har chansen att säga sitt. Där stakas framtiden ut och de viktiga diskussionerna om vad vi vill och vart vi är på väg har sin plats.

I år som så många gånger förr är det på Sheraton Hotell nära centralstationen i Stockholm. Förmiddagen är det underförbundens årsmöten och efter lunch förbundsstämma. Det blir också uppvisningar och utställningar.

Svenska Budo & Kampsportsförbundets kallelse till årsstämman finns under denna länk. Information, samt dagordningar och kallelser till underförbundens årsstämmor finner ni här.

 

51
43
52