Artister klara för Kampsportsgalan

Rasmus Kellerman (Tiger Lou) och hiphopartisten STOR. Där har ni artisterna som är klara för Kampsportsgalan.

9 mars 2010  |  Jonathan Broberg

Rasmus Kellerman (Tiger Lou) och hiphopartisten STOR. Där har ni artisterna som är klara för Kampsportsgalan.

Rasmus Kellerman är kanske mer känd som Tiger Lou uppträder på Kampsportsgalan. Rasmus är en svensk musiker född och uppvuxen i Oxelösund. Rasmus är en välkänd artist i rockkretsar och har givit ut ett gäng skivor.

STOR är en upcoming man inom svensk hiphop. Kanske inte så känd för den breda massan men kunnandet och kärlek till musiken finns där. STOR har arbetat med de allra största hiphopartisterna vi har i detta land och hans mixtape från 2007 ”dikter från bikten” blev en kritikerrosad skiva där bland andra Promoe och Petter gästade.

Dessa artister kommer alltså att förgylla Kampsportsgalan den 20:e mars. Clarion Hotel Sign är stället för årets stora budo- och kampsportsfest. Biljetter finns fortfarande att köpa på http://www.biljettnu.se/konsert/biljetter/Kampsportgalan-_1846.

Text: Jonathan Broberg

51
43
52