Athletic Solutions delar ut Årets klubb

Kampsportsgalan är endast en knapp vecka bort. Den 20:e mars inträffar en av årets hetaste budo- och kampsportskvällar. På galan ska priset årets klubb delas ut – och det görs av bemanningsföretaget Athletic Solutions.

16 mars 2010  |  Jonathan Broberg

Kampsportsgalan är endast en knapp vecka bort. Den 20:e mars inträffar en av årets hetaste budo- och kampsportskvällar. På galan ska priset årets klubb delas ut – och det görs av bemanningsföretaget Athletic Solutions.

Årets klubb är ett prestigefyllt pris på Kampsportsgalan den 20:e mars. Priset ska manifestera den främsta budo- och kampsportsklubben under 2009.

Priset kommer att delas ut av Athletic Solutions, ett bemanningsföretag som hjälper idrottare att kombinera sin elitsatsning med en civil karriär.

Företagets VD, Carl-Johan Klint, känner igen sig i bekymret med att få ekonomin att gå ihop till en elitsatsning.
   – Absolut. Det är väldigt få idrottare i Sverige som helt kan leva på sin idrott. Jag själv spelade hockey på hög nivå, men hade tufft att få träningarna och matcherna att gå hand i hand med min idrottssatsning. Det var egentligen där mina tankar om Athletic Solutions grundades.

“Kan vara en hjälpande hand”
Nu är det alltså klart att Athletic Solutions kliver in i Kampsportsgalan för att stötta upp årets klubb.
   – Ja, dels kommer vi att skänka den vinnande klubben 10 000 kronor, men samtidigt vill vi också vara med och hjälpa föreningen att utveckla sin verksamhet. Det kan vara allt från att hitta kanslilösningar till lite marknadsföring eller att klubben kan ta del av vårt utbredda nätverk inom idrottsvärlden.

Och varför Athletic Solutions väljer att stötta upp kampsport beror helt enkelt på att det finns en stor potential inom budo- och kampsport.
   – Kampsport växer hela tiden. Samtidigt är det väldigt få som kan livnära sig på det. Vi kan då vara en hjälpande hand för idrottarna och mer eller mindre skräddarsy en tjänst så att arbetet inte står i vägen för elitsatsningen.

Kampsportsgalan hålls den 20:e mars på Clarion Hotel Sign vid Norra Bantorget i Stockholm. Till den kommer någon av de nominerade klubbarna, VBC Sportcenter, Nacka Dojo, Södermalms Shaolin och Gladius att erhålla titeln året klubb

Mer information om Athletic Solutions här!

Text: Jonathan Broberg