Nyheter

Galapriserna från Sporrong

Bara ett par dagar återstår till Kampsportsgalan 2010. På lördag smäller det. Tolv priser delas ut på galan och priserna kommer för övrigt från Sporrong, som sponsrar priserna till samtliga nominerade.
   - Vi vill arbeta närmare förbundet och på detta sätt förmedla att vi gärna "krokar arm" genom ett långsiktigt och stabilt samarbete, säger Sporrongs Försäljningsdirektör Joacim Sällström.

Bara ett par dagar återstår till Kampsportsgalan 2010. På lördag smäller det. Tolv priser delas ut på galan och priserna kommer för övrigt från Sporrong, som sponsrar priserna till samtliga nominerade.
   – Vi vill arbeta närmare förbundet och på detta sätt förmedla att vi gärna “krokar arm” genom ett långsiktigt och stabilt samarbete, säger Sporrongs Försäljningsdirektör Joacim Sällström.


Två dagar återstår. Sedan är det dags för den första Kampsportsgalan någonsin. Storheterna står på rad, mästare och stjärnor ska bli prisade, samt att förbundet också ska passa på att inleda sitt 50-årsfirande.

Tolv priser kommer att delas ut på Kampsportsgalan. Och själva priserna kommer från Sporrong, ett av Sveriges äldsta företag med rötter från kung Karl den 11:es tid.
   – Idrottsrörelsen är en gren där Sporrong vill fortsätta att vara marknadsledande. Precis som de företag som vi hjälper har nu även många förbund och föreningar börjat anamma tankesättet att varje produkt med vår logotype som vi lämnar ifrån oss bygger vårt varumärke, menar Joacim Sällström.

“Vi är nöjda med priserna”

På Kampsportsgalan kommer samtliga nominerade att få ett pris, som betonar deras fina idrottsliga prestation från 2009. Priser som Sporrong helt sponsrar.
   – Vi vill arbeta närmare förbundet och på detta sätt förmedla att vi gärna “krokar arm” genom ett långsiktigt och stabilt samarbete. 

Joacim poängterar att priserna utstrålar kraft och styrka men också en enkelhet.
   – Det stämmer. Den karga Raukdesignen är vi själva nöjda med. Vi landade i projektet i ett sent skede och kommer att till nästa tillfälle bättre utnyttja möjligheterna som den coola Galasymbolen erbjuder.

Här finner du mer information om Sporrong.

Text: Jonathan Broberg