Dolph Lundgren kommer gärna tillbaka

När rökridån hade lagt sig, när konferencier Musse Hasselvall var beredd att öppna upp den första Kampsportsgalan någonsin då stegade Svenska Budo & Kampsportsförbundets hedersgäst och tillika en av prisutdelarna Dolph Lundgren in till galan.
   – Jag var där för att kampsporten är en stor del av mitt liv, när jag var yngre var den nästan hela mitt liv, säger han till budokampsport.se.

22 mars 2010  |  Jonathan Broberg

När rökridån hade lagt sig, när konferencier Musse Hasselvall var beredd att öppna upp den första Kampsportsgalan någonsin då stegade Svenska Budo & Kampsportsförbundets hedersgäst och tillika en av prisutdelarna Dolph Lundgren in till galan.
   – Jag var där för att kampsporten är en stor del av mitt liv, när jag var yngre var den nästan hela mitt liv, säger han till budokampsport.se.


Att Kampsportsgalan 2010 blev en succé är ingen överdrift, snarare tvärtom. Det kändes som en kväll som borde ha kommit för länge sedan, men när den väl var här var den över i ett nafs.

Svenska Budo & Kampsportsförbundet visste veckan innan att Dolph Lundgren hade tackat ja till galan, men han ville inte ha någon uppståndelse omkring sig det ville han istället lyfta över på idrottarna.
   – Det var en fantastisk kväll för kampsporten, som betydde väldigt mycket för väldigt många. Det är synd att det är över.

Vill tillbaka
Dolph kom för att dela ut priset till årets traditionella utövare, där hans tränare och mentor Brian Fitkin vann.
   – Brian är en person som jag ser upp till väldigt mycket. Jag ville dela en sådan här stor händelse med honom. Det var jättekul att vara på galan.

Och visst finns det planer på att återvända till nästa års Kampsportsgala för Dolph.
   – Det hoppas jag verkligen att jag kan göra.

Under en snar framtid börjar Dolph att filma med Sylvester Stallone inför en ny kommande film. Kanske kan även han ansluta till nästa års Kampsportsgala.
   – Hahaha, man kan ju alltid fråga.

Text: Jonathan Broberg