Dags för The Zone Evolution

Utvecklingen går framåt. När den sjätte upplagan av The Zone i helgen avgörs i Lisebergshallen går galan under namnet – evolution.

26 mars 2010  |  Jonathan Broberg

Utvecklingen går framåt. När den sjätte upplagan av The Zone i helgen avgörs i Lisebergshallen går galan under namnet – evolution.

Matchkortet visar på hög kvalitet och framför allt bra bredd. The Zone räknas som Sveriges kanske största renodlade MMA-gala och under gårdagen hade över 2000 biljetter sålts.

En av arrangörerna av galan Jesper Gunnarsson är mycket spänd på förhand vad galan kommer att ha att erbjuda.
   – Vi har inhandlat en ny bur, en större bur. Vi har två titelmatcher på matchkortet och vi har en spännande tjejfight att se fram emot. Jag tror att det kommer att bli riktigt kul imorgon, säger han till budokampsport.se.

“Helt fantastisk publik”
Jesper har jobbat frenetiskt den senaste tiden för att få bitarna att falla på plats och det verkar vara i sin ordning även denna gång.
   – Ja, vi har tv-produktion, vi har sålt nästan alla biljetter och vi har alla fighters på plats. Det ska bli oerhört kul att the Zone är tillbaka igen. Och i Göteborg är publiken helt fantastisk, så det är klart att jag ser fram emot morgondagen..

Gladius MMA, som var nominerad till årets klubb på Kampsportsgalan i helgen, har inte mindre än sju fighters på matchkortet. Coach för kvällen, August Wallén, ser fram emot galan.
   – Jag det ska bli spännande och roligt. Vi har förutsättningar att göra riktigt bra resultat.

Och vid sin sida i coachhörnan kommer August ha UFC-stjärnan Alexander Gustafsson.
   – Ja, vilken coachbesättning va!, skämtar han halvt på allvar.

Text: Jonathan Broberg

5
13
16