Här avgörs kickboxnings-SM

Nu är det helt klart. Kickboxnings-SM går i Stockholm den 22 maj, med kval på Gymnastik- och Idrottshögskolan och med final på Bon Palais.

Det som varit på gång ett tag blev idag helt klart. Budokampsport.se kan avslöja att kickboxnings-SM går utav stapeln den 22 maj. Det blir kval på förmiddagen på Gymnastik- och Idrottshögskolan (GIH) för att på kvällen ha avgörande finaler i galaform på Bon Palais.

16 april 2010  |  Jonathan Broberg

Nu är det helt klart. Kickboxnings-SM går i Stockholm den 22 maj, med kval på Gymnastik- och Idrottshögskolan och med final på Bon Palais.

Det som varit på gång ett tag blev idag helt klart. Budokampsport.se kan avslöja att kickboxnings-SM går utav stapeln den 22 maj. Det blir kval på förmiddagen på Gymnastik- och Idrottshögskolan (GIH) för att på kvällen ha avgörande finaler i galaform på Bon Palais.

Läs också Jonathan Brobergs blogg om lokalvalet.

Mer information om kickboxnings-SM kommer framöver.

Foto: bonpalais.se

51
43
52