Klart med ny superfight och biljettsläpp till Kickboxnings-sm


Det är mindre än två veckor kvar till Kickboxnings-sm. Denna gång är arrangemanget tillbaka till Stockholm, med kval på GIH och finaler och superfights på kvällen på Le Bon Palais. Nu är det också klart med ytterligare en superfight, samt att biljetter äntligen går att införskaffa sig.

11 maj 2010  |  Jonathan Broberg


Det är mindre än två veckor kvar till Kickboxnings-sm. Denna gång är arrangemanget tillbaka till Stockholm, med kval på GIH och finaler och superfights på kvällen på Le Bon Palais. Nu är det också klart med ytterligare en superfight, samt att biljetter äntligen går att införskaffa sig.


Vi börjar med superfighten. En match mellan Kittisak Noiwibon och Karim Phetphlai. Två fighters med extremt fint record.

Kittisak har ett record på 32 matcher med 23 vinster varav tre på knockout. Han är IFMA European champion och vann sin senaste match i lördags på Born 2 Fight, givetvis på knock i tredje ronden. Kittisak representerar Real Fighter Lund.

Karim är nyinflyttad från Thailand där han har tillbringat de senaste åren som tränare på Sinbi Muaythai i Phuket. Han har tävlat sedan tioårsåldern och har totalt gått 170 matcher där han har 122 vinster. Karim tävlar idag för Stockholm Kickboxning.

Biljetter nu släppta
Idag släpptes biljetterna till SM-galan i kickboxning på förnämliga Le Bon Palais i Stockholm. Biljettantalet är begränsat, så det är först till kvarn som gäller. Totalt kommer det att finnas 250 ordinarie biljetter, 20 attraktiva ringsidebiljetter och nio VIP-bord med sex platser vardera.

De ordinarie biljetterna går att köpa så länge det finns några kvar. I de bokningsbara ringside- och VIP-platserna ingår mat och dryck och måste därför bokas före 19/5.

För mer information, samt åtkomst av biljetter, se www.kicksm.se.

Text: Jonathan Broberg

51
43
52