SB&K tilldelades drygt 2 miljoner för årets Idrottslyftet

Så har då RF fördelat pengar öronmärkta för Idrottslyftet år 4 2010 till de knappt 70 Specialförbunden runtom i Idrottssverige. Svenska Budo & Kampsportsförbundet tilldelades 2.090.000 kronor som förbundets anslutna klubbar kan ansöka om så snart ansökningsformuläret är på plats.

Mer information om SB&K:s nyheter inför ansökningsförfarandet finner du här.

29 maj 2010  |  Jonathan Broberg

Så har då RF fördelat pengar öronmärkta för Idrottslyftet år 4 2010 till de knappt 70 Specialförbunden runtom i Idrottssverige. Svenska Budo & Kampsportsförbundet tilldelades 2.090.000 kronor som förbundets anslutna klubbar kan ansöka om så snart ansökningsformuläret är på plats.

Mer information om SB&K:s nyheter inför ansökningsförfarandet finner du här.


 

5
13
16