Svenska Budo & Kampsportsförbundet samarbetar med Sony Pictures

Sony Pictures och Svenska Budo & Kampsportsförbundet har ingått ett samarbete. Det gäller för lanseringen utav den nya Karate Kid-filmen som utkommer senare under sommaren, som bland annat innebär en gemensam förhandsvisning på biograf Park i Stockholm

31 maj 2010  |  Jonathan Broberg

Sony Pictures och Svenska Budo & Kampsportsförbundet har ingått ett samarbete. Det gäller för lanseringen utav den nya Karate Kid-filmen som utkommer senare under sommaren, som bland annat innebär en gemensam förhandsvisning på biograf Park i Stockholm

I sommar utkommer den fjärde filmen om Karate Kid. Jaden Smith, Will Smiths son, spelar huvudrollen som Karate Kid som lämnar USA för att åka till Kina där hans mamma fått jobb. För att kunna försvara sig börjar han lära sig Kung Fu, och Jackie Chan blir hans tränare.

Med anledning av filmens Sverigepremiär som går upp på biograferna runtom i landet 6 augusti har Svenska Budo & Kampsportsförbundet ingått ett samarbete med Sony Pictures, som bland annat innebär att SB&K och Sony Pictures har en gemensam förhandsvisning av filmen den 13 juli på biograf Park klockan 18.00.

   – Våra idrotter handlar också mycket om kultur och därför kändes det väldigt spännande när Sony hörde av sig till oss. Vi är måna om att våra medlemmar ska få det roligt även utanför träningslokalerna, säger Svenska Budo & Kampsportsförbundets ordförande Stefan Stenudd.

Gustaf Dahlbeck är Nordic Promotion Manager för Walt Disney Company som också marknadsför Sony Pictures filmer och han menar att samarbetet med Svenska Budo & Kampsportsförbundet innebär en större legitimitet till filmen.
   – Ja, dels det. Men samtidigt breddar vi oss och får tillgång till en målgrupp som är både kunnig och intresserad av ämnet, säger han.

Förutom själva förhandsvisningen kommer samarbetet mellan Svenska Budo & Kampsportsförbundet och Sony Pictures också att innebära diverse aktiviteter för SB&K:s medlemmar.
   – Vi kommer gemensamt att aktivera medlemmarna för olika tävlingar.

Inom snar framtid kommer information om hur man kommer över biljetter till filmen samt vilka tävlingar som kommer att anordnas i samband med den.

     

För mer information om samarbetet, kontakta Jonathan Broberg på 0709-540 940 eller broberg@budo.se.

Text: Jonathan Broberg

1
5
4