Häng med på förhandsvisning av nya Karate Kid

Svenska Budo & Kampsportsförbundet i samarbete med Sony Pictures har glädjen att kunna bjuda in till förhandsvisning av den nya Karate Kid-filmen. Den 13 juli klockan 18:00 på biograf Park i Stockholm. Det är begränsat antal platser så först till kvarn gäller.

8 juli 2010  |  Jonathan Broberg

Svenska Budo & Kampsportsförbundet i samarbete med Sony Pictures har glädjen att kunna bjuda in till förhandsvisning av den nya Karate Kid-filmen. Den 13 juli klockan 18:00 på biograf Park i Stockholm. Det är begränsat antal platser så först till kvarn gäller.

Den 13 juli klockan 18:00 har Svenska Budo & Kampsportsförbundet i samarbete med Sony Pictures en förhandsvisning av den kommande Karate Kid-filmen som har Sverigepremiär den 6:e augusti.

Förhandsvisningen hålls på biograf Park i Stockholm.

Nu har du chansen att se en av sommarens hetaste filmer tillsammans med andra från kampsportsfamiljen. Helt gratis.

Skicka ett mejl till karatekid@budo.se så får du en voucher att visa upp i biljettkassan och du får dina biljetter. Max 2 biljetter per person. Biljetterna kan hämtas ut tidigast den 30:e juni på biograferna Filmstaden Sergel, Filmstaden Söder, Filmstaden Kista samt Saga under ordinarie öppettider.

Då det är ett begränsat antal biljetter gäller först till kvarn och som nämnt max 2 biljetter per person.

Se trailern här

Text: Jonathan Broberg
 

51
43
52