Tävla och vinn en privat träning med Nils Widlund

Den nya upplagan av Karate kid har haft premiär och under filmens första helg låg den tvåa på biotoppen. Svenska Budo & Kampsportsförbundet har därav också glädjen att presentera en tävling, som innebär att vinnaren får ett privat träningspass med Wushustjärnan Nils Widlund.

19 augusti 2010  |  Jonathan Broberg

Den nya upplagan av Karate kid har haft premiär och under filmens första helg låg den tvåa på biotoppen. Svenska Budo & Kampsportsförbundet har därav också glädjen att presentera en tävling, som innebär att vinnaren får ett privat träningspass med Wushustjärnan Nils Widlund.

Nils Widlund är kanske Sveriges främste utövare av wushu, med SM-guld, EM-medaljer på meritlistan. Nils tillhör tillvardags Södermalms Shaolin och Svenska Budo & Kampsportsförbundet är stolta över att kunna erbjuda er läsare denna tävlingsmöjlighet.

Det gäller helt enkelt för er att svara på några frågor och sedan motivera varför just du ska få äran att träna med Nils Widlund, hos Södermalms Shaolin.

Sony Pictures bjuder dessutom de tio första inskickade rätta svaren till tävlingen på två biljetter till Karate kid. Så det finns all anledning att påskynda sina svar.


Tävlingsfrågorna

1) Hur många idrotter ligger under Svenska Budo & Kampsportsförbundet?

2) I år firar Svenska Budo & Kampsportsförbundet ett jubileum, hur många år har förbundet funnits?

3) Den nya karate kid spelas av Jaden Smith, men vad hette hans föregångare i de tre andra filmerna?

Skicka dina svar med kortare motivering till varför just du bör vinna ett träningspass med Wushustjärnan Nils Widlund till karatekid@budo.se. Vi vill ha dina svar senast den 7:e september. Träningsdag med Nils är bokad till den 18:e september.

Lycka till.

 

1
5
4