Jet Li blir Combat Games ambassadör

För några dagar sedan släppte Sportaccord den nya hemsidan till Combat Games i Beijing. Samtidigt offentliggjorde man vem som blir spelens ambassadör – den 15-faldige kinesiske wushumästaren och numera Hollywoodstjärnan Jet Li.

26 augusti 2010  |  Jonathan Broberg

För några dagar sedan släppte Sportaccord den nya hemsidan till Combat Games i Beijing. Samtidigt offentliggjorde man vem som blir spelens ambassadör – den 15-faldige kinesiske wushumästaren och numera Hollywoodstjärnan Jet Li.

Idag åker de flesta av de svenska deltagarna i Sportaccord Combat Games till Kina. I ett försök att gemensamt samla ihop krafterna inför spelen kommer man att samlas upp, så många som möjligt, på det gemensamma hotellet.

Samtidigt har värden för spelen, Sportaccord, släppt en ny hemsida och dessutom släppt bomben om att Jet Li blir spelens officiella ambassadör.
   – We are very honoured to welcome Jet as Ambassador. He is not only a famous actor and a great Wushu champion but shows also outstanding social commitment, säger Hein Verbruggen Sportaccords president till worldcombatgames.com.

Om två dagar börjar tävlingarna. Budokampsport.se kommer ha kontinuerlig kontakt med utövarna på plats.

Text: Jonathan Broberg
Foto: worldcombatgames.com

 

0
0
0