Senaste nytt: Öberg till final


Marcus Öberg fortsätter sannerligen att leva upp till epitetet årets kampsportare. På tisdagseftermiddagen vann svensken semifinalen i Combat Games mot hemmafightern och kinesiske stjärnan Zheng Xiao Long. Domarsiffrorna visade 3-2 till Öberg.

31 augusti 2010  |  Jonathan Broberg


Marcus Öberg fortsätter sannerligen att leva upp till epitetet årets kampsportare. På tisdagseftermiddagen vann svensken semifinalen i Combat Games mot hemmafightern och kinesiske stjärnan Zheng Xiao Long. Domarsiffrorna visade 3-2 till Öberg.

Sverige har sin första tävlande klar för final i Sportaccord Combat Games. Marcus Öberg vann mycket meriterande mot hemmahoppet Zheng Xiao Long med 3-2.
   – Enligt mitt tycke var Marcus överlägsen och jag förstår inte riktigt domarnas bedömning, men det viktiga var att han gick vidare och nu är det bara att ladda om för finalen. Härligt!, säger Thaiboxningsförbundets ordförande Fredrik Johnson, på plats i Kina, till budokampsport.se för ett par minuter sedan.

Öberg är därmed klar för final, vilken går mot thailändaren Teerapong Dee som överraskande vann mot tunge vitryssen Artur Kyshenko med 5-0.

Finalen går på torsdag 17:00 lokal tid, det vill säga ungefär klockan 13.00 svensk tid.

Vi återkommer med mer om svenskarnas framgångar inom kort.

51
43
52