Senaste Nytt: Arnela sexa i Combat Games

Arnela Hadzisulejmanovic förlorade matchen om femteplats mot Evelin Banyai från Ungern. Därmed, om all information stämmer, har Arnela tävlat färdigt i Kina.

Med tanke på att hon under träning för ett litet drygt kvartal sedan drog av sig korsbandet i ena knät, har det bara varit en fullskalig bragd av Arnela att bara kunna vara med på Combat Games. Vi kommer jobba på att försöka få en kommentar från Arnela, med tanke på hennes tävling.
 

2 september 2010  |  Jonathan Broberg

Arnela Hadzisulejmanovic förlorade matchen om femteplats mot Evelin Banyai från Ungern. Därmed, om all information stämmer, har Arnela tävlat färdigt i Kina.

Med tanke på att hon under träning för ett litet drygt kvartal sedan drog av sig korsbandet i ena knät, har det bara varit en fullskalig bragd av Arnela att bara kunna vara med på Combat Games. Vi kommer jobba på att försöka få en kommentar från Arnela, med tanke på hennes tävling.
 

51
43
52