Superior offentliggör två matcher till

Igår presenterade Superior den första fullständiga matchen på galan den 29 oktober. Idag släpptes ytterligare två fighter; David Bielkheden mot Daniel Acacio och Joakim Hansen mot Sami Aziz.

14 september 2010  |  Jonathan Broberg

Igår presenterade Superior den första fullständiga matchen på galan den 29 oktober. Idag släpptes ytterligare två fighter; David Bielkheden mot Daniel Acacio och Joakim Hansen mot Sami Aziz.

När det gäller David Bielkheden behövs väl ingen närmare presentation. David är en av väldigt få svenskar med UFC-meriter och att han är i god form visade han ju upp under Submission Wrestling-SM senast där han blev svensk mästare.

Hans motståndare är en tuff fighter från Brasilien och tillhör samma team som Anderson Silva, vilket nästan bara i sig garanterar klass. Acacio gjorde en fin insats under Superiors fjärde gala och åker alltså till Stockholm för att möta en av svensk MMA:s absoluta toppnamn.

Joakim Hansen har professionellt record sedan 1999 och är sannolikt Nordens mest meriterade MMA-utövare genom tiderna. Vilket troligen ger ambitiöse Sami Aziz något att bita i framöver. Aziz har sin grund från brottningen där han bland annat har två OS på sitt CV.

Text: Jonathan Broberg

51
43
52