Madadi ställs mot Baron


I våras kopplade Reza Madadi greppet om Junie Browning. Nu ställs den energiske och mycket skicklige Madadi mot David Baron. Matchen lär bli main event på Superior den 29 oktober i Johanneshov i Stockholm.

21 september 2010  |  Jonathan Broberg


I våras kopplade Reza Madadi greppet om Junie Browning. Nu ställs den energiske och mycket skicklige Madadi mot David Baron. Matchen lär bli main event på Superior den 29 oktober i Johanneshov i Stockholm.


Matchen mot Junie Browning blev haussad på förhand. Browning, kallad ”the Lunatic”, gjorde sannerligen ingen besviken inför matchen mot Reza Madadi, där Browning totalt dominerade presskonferens och sedermera även inmarschen under galan.

Men väl i ringen räckte han inte till mot en av Sveriges största MMA-profiler. I går släppte Superior Madadis motstånd till höstens gala: David Baron. Fransmannen är kanske en av Europas mest meriterade MMA-fighters med bland annat UFC och Pride-meriter på sitt cv.

Det blir säkerligen så som arrangören beskriver det En mycket intressant matchning med tanke på att det här blir Mad Dogs tuffaste motståndare hittills”.

Text: Jonathan Broberg
Foto: Mona Thun Lundkvist

51
43
52