Mike Henry fortsatt landslagscoach i iaido

Svensk iaido har haft en hel del internationella framgångar under de senaste åren. Det har legat till grund att Svenska Kendoförbundet har fortsatt förtroende för landslagscoachen Mike Henry. Han blir kvar som landslagscoach även över åren 2011 och 2012.

29 september 2010  |  Jonathan Broberg

Svensk iaido har haft en hel del internationella framgångar under de senaste åren. Det har legat till grund att Svenska Kendoförbundet har fortsatt förtroende för landslagscoachen Mike Henry. Han blir kvar som landslagscoach även över åren 2011 och 2012.

Mike Henry tillhör till vardags Kensei Kendo och Iaidoklubb. Närmaste stora mästerskap för iaido är EM i Paris mellan den 11-14 oktober, där de individuella tävlingarna avgörs den 13:e och lag den 14:e.

Vilken trupp som Mike Henry plockar med sig kan du se här i separat artikel.

Text: Jonathan Broberg
Foto: kensei.org

 

51
43
52