Lyckad helg på Bosön


I helgen var det en träff på Bosön för Svenska Budo & Kampsportsförbundets landslagscoacher. Temat var att varje landslag ska utarbeta en gren- och kravprofil, en utvecklingsplan för sina talanger och elitidrottare.

4 oktober 2010  |  Jonathan Broberg


I helgen var det en träff på Bosön för Svenska Budo & Kampsportsförbundets landslagscoacher. Temat var att varje landslag ska utarbeta en gren- och kravprofil, en utvecklingsplan för sina talanger och elitidrottare.

Janne Carlstedt, elitsamordnare på RF coachade deltagarna genom dagen tillsammans med elitansvarige Magnus Karlsson från kansliet.

Deltagarna blev fullmatade med information och det kändes i luften att alla var peppade att komma igång med sina arbeten att utveckla sina landslag. Det var deltagare från 13 olika idrotter, en spännande mix av människor som alla har gemensamt att de tillhör kampsportsfamiljen.

Janne Carlstedt tog oss med på en rundvandring på Bosön där han visade vilka resurser landslagen kan använda till sina läger, där alla fick titta på bland annat fyslabbet som verkade väldigt spännande. Stämningen var god bland deltagarna och det ska bli spännande att ta del av deras fortsatta arbete.
På bilden: Peter Andersson, Åsa Lempert, Pelle Bånghäll, Peter Hellberg,Jan GraafPå bilden: Janne Carlstedt

Text och foto: Mona Thun Lundkvist

2
8
10