Senaste nytt: Motgångarna fortsätter i Baku

Under EM:s första dag igår försvann stora delar av den svenska truppen redan i mästerskapets första match. Alldeles nyss kom uppgifter om att Totto Heiderup och Nils Widlund dessvärre åkt ut i sina kvartsfinaler.

21 oktober 2010  |  Jonathan Broberg

Under EM:s första dag igår försvann stora delar av den svenska truppen redan i mästerskapets första match. Alldeles nyss kom uppgifter om att Totto Heiderup och Nils Widlund dessvärre åkt ut i sina kvartsfinaler.

Det finns inte så många medaljchanser kvar för landslaget som på förhand siktade högt. Dock är det klart att budokampsport.ses bloggare Caroline Ek går finalmatch under morgondagen eller på lördag. Så minst ett silver från EM blir det.

Kvar idag i svenskintresse är Sabrina Sedin-Roskvist i LC som stöter på patrull i form av brittiskan Ann-Marie Birmingham. Även Malik Sellam gör EM-entré då han i K-1 möter Gregor Smole från Slovenien.

51
43
52