I helgen inleddes satsningen mot Thai-VM


Mästerskapen duggar tätt inom Svenska Budo & Kampsportsförbundet. Mellan den 27:e november till 4:e december är det dags för VM i Thaiboxning i Thailand. Budokampsport.se fanns på plats under landslagets första uppladdning inför VM på Bosön.

1 november 2010  |  Jonathan Broberg


Mästerskapen duggar tätt inom Svenska Budo & Kampsportsförbundet. Mellan den 27:e november till 4:e december är det dags för VM i Thaiboxning i Thailand. Budokampsport.se fanns på plats under landslagets första uppladdning inför VM på Bosön.


Svensk thaiboxning har upplevt ett par fina år. Något som under augusti fick ytterligare syre då stjärnorna Martin Akhtar och Marcus Öberg plockade medaljer i Sportaccord Combat Games i Kina.Dessa saknades emellertid på lägret på Bosön. Öberg kommer ju gå match på Rumble of the kings, så för honom blir det inget VM. Däremot återfanns kickboxningsstjärnan Therese Gunnarsson på passet. Gunnarsson var nyligen med under EM i kicboxning, men gör nu en satsning mot Thai-VM.

Lägret pågick under hela helgen, där Slagskeppets Peter Lööf ledde det pass som budokampsport.se besökte.Text: Jonathan Broberg
Foto: Mona Thun Lundkvist

51
43
52