Svenska styrkebesked inför VM i ju jutsu


Det är endast tre veckor kvar till VM i ju jutsu som avgörs i S:t Petersburg i Ryssland. De svenska stjärnorna Veronica Kumlin och Sara Widgren visade under helgen att storformen är på väg. Det blev en andra- respektive tredjeplats för svenskorna på prestigefyllda tävlingen European Open Championship i Belgien.

2 november 2010  |  Jonathan Broberg


Det är endast tre veckor kvar till VM i ju jutsu som avgörs i S:t Petersburg i Ryssland. De svenska stjärnorna Veronica Kumlin och Sara Widgren visade under helgen att storformen är på väg. Det blev en andra- respektive tredjeplats för svenskorna på prestigefyllda tävlingen European Open Championship i Belgien.


Uppladdningen inför VM i Ryssland kunde knappast ha börjat bättre. Svenska stjärnorna Veronica Kumlin och Sara Widgren hamnade båda på prispallen under stortävlingen European Open Championship i Belgien.

Kumlin slutade tvåa efter att förlorat en tuff och jämn final mot holländskan Boomgard. Sara Widgren gjorde en fin tävling, där prestationen räckte fram till en tredjeplats.

Text: Jonathan Broberg
Foto: Helena Hugosson

7
6
11