Senaste nytt: Svenska silvermedaljer i Paris

Sverige har tagit två EM-silver under EM i Iaido i Paris. Den första tävlingsdagen är avklarad och Joel Bergmark från Skellefteå och Jesper Waldestål från Falkenberg svarade både för utmärkta prestationer. Dessa räckte hela vägen till silvermedaljer.

Detta innebär förbundets 41:a och 42:a mästerskapsmedalj under jubileumsåret 2010. Imorgon är det också dags för lagtävlingarna i Paris.

14 november 2010  |  Jonathan Broberg

Sverige har tagit två EM-silver under EM i Iaido i Paris. Den första tävlingsdagen är avklarad och Joel Bergmark från Skellefteå och Jesper Waldestål från Falkenberg svarade både för utmärkta prestationer. Dessa räckte hela vägen till silvermedaljer.

Detta innebär förbundets 41:a och 42:a mästerskapsmedalj under jubileumsåret 2010. Imorgon är det också dags för lagtävlingarna i Paris. Vi återkommer under helgen eller på måndag med ytterligare information.

51
43
52