Bilden på Kruths knä som sänkte Sapp


Det har blivit en debatt om huruvida Bob Sapp hade kunnat fortsätta matchen mot Jörgen Kruth eller inte. Frågan många inklusive Jörgen Kruth ställde sig var om knät verkligen kunde ta så illa att 170kg Sapp inte kunde fortsätta.

Här är en bild tagen av fotograf Uffe Brännström som åtminstone lite kanske kan visualisera knät som träffade Sapp. Döm själva!

1 december 2010  |  Jonathan Broberg


Det har blivit en debatt om huruvida Bob Sapp hade kunnat fortsätta matchen mot Jörgen Kruth eller inte. Frågan många inklusive Jörgen Kruth ställde sig var om knät verkligen kunde ta så illa att 170kg Sapp inte kunde fortsätta.

Här är en bild tagen av fotograf Uffe Brännström som åtminstone lite kanske kan visualisera knät som träffade Sapp. Döm själva!

5
13
16