August Wallén avgår som MMA-ordförande

På årsstämman nästa år kommer August Wallén inte att kandidera för omval – han väljer istället att idag offentliggöra att han avgår som ordförande i Svenska MMA-förbundet.
   – Tiden är inne för det. Jag känner att jag har gjort mitt inom MMA-förbundet. Det har varit en tid med mycket stora positiva förändringar för MMA som sport. Det är med lite vemod, samtidigt som jag känner att beslutet är det rätta för mig, som jag kliver av, säger Wallén till budokampsport.se.

27 december 2010  |  Jonathan Broberg

På årsstämman nästa år kommer August Wallén inte att kandidera för omval – han väljer istället att idag offentliggöra att han avgår som ordförande i Svenska MMA-förbundet.
   – Tiden är inne för det. Jag känner att jag har gjort mitt inom MMA-förbundet. Det har varit en tid med mycket stora positiva förändringar för MMA som sport. Det är med lite vemod, samtidigt som jag känner att beslutet är det rätta för mig, som jag kliver av, säger Wallén till budokampsport.se.

 

51
43
52