Ek klar för SM i thaiboxning

Världsstjärnan i kickboxning, Caroline Ek, meddelar att hon kommer att göra en satsning mot kommande Svenska Mästerskap – i thaiboxning. Ek har förut haft svårt att hitta matcher i kickboxning och har därför valt att satsa även inom thaiboxning.

4 januari 2011  |  Jonathan Broberg

Världsstjärnan i kickboxning, Caroline Ek, meddelar att hon kommer att göra en satsning mot kommande Svenska Mästerskap – i thaiboxning. Ek har förut haft svårt att hitta matcher i kickboxning och har därför valt att satsa även inom thaiboxning.

“Riktigt roligt med nytt mål i sikte” skriver hon i sin blogg.

SM i thaiboxning kommer att avgöras under två tillfällen under våren. Först blir det ett kval den 12:e februari och sedan väntar den 18:e och 19:e mars semifinal- samt finalpass.

SM hålls i Varberg. För mer information se www.thaiboxning-sm2011.se/.

Till Caroline Eks blogg.

Text: Jonathan Broberg

51
43
52