SB&K:s förnyade antidopingprogram

Svenska Budo & Kampsportsförbundet har tagit ett fram ett nytt antidopingprogram. Överhuvudtaget kommer SB&K att satsa ännu mer på just antidopingfrågor under 2011 och i ett första led av det har det gamla antidopingprogramet förnyats.

14 januari 2011  |  Jonathan Broberg

Svenska Budo & Kampsportsförbundet har tagit ett fram ett nytt antidopingprogram. Överhuvudtaget kommer SB&K att satsa ännu mer på just antidopingfrågor under 2011 och i ett första led av det har det gamla antidopingprogramet förnyats.

Ordförande Stefan Stenudd skrev i sitt förra blogginlägg, som för övrigt benämns som “Sattyget doping”, att: 
   “Det är vår plikt gentemot alla som spelar rent att spåra upp och avslöja doping, så att ingen kommer undan med sådant fusk”.

Här finner du SB&K:s förnyade antidopingprogram.

5
13
16