Byter delegationsjobbet mot ordförandeposten i MMA?

Valberedningen inom MMA-förbundet släppte igår sitt förslag till ny ordförande för MMA-förbundet, George Sallfeldt. Tanken är att han ska ersätta avgående August Wallén.

24 januari 2011  |  Jonathan Broberg

Valberedningen inom MMA-förbundet släppte igår sitt förslag till ny ordförande för MMA-förbundet, George Sallfeldt. Tanken är att han ska ersätta avgående August Wallén.

George Sallfeldt har under ett par år ingått i Kampsportsdelegationen vid Länstyrelsen i Örebro. Sallfeldts bakgrund inom kampsport är gedigen. Han är före detta landslagsmedlem inom kyokushin. Han var dessutom en av initiativtagarna till organisationen kampsportsfakta och aktiv i lagstiftningsprocessen.

“Valberedningen anser att George Sallfeldt är en bra kandidat till ordförandeposten på grund av hans långa erfarenhet från idrotten i kombination med en djup kunskap om kampsportens juridiska förutsättning samt hans breda kontaktnät inom näringslivet.”, skriver valberedningen på www.smmaf.se.

Läs också Jonathan Brobergs tankar om förslaget.
 

51
43
52